X
  • Geen Macs in je lijst

Verkoop eenvoudig en snel je Apple Mac

GeldvoormijnMac is de perfecte plek om je MacBook Air, MacBook Pro, iMac of Mac mini te verkopen. Wij bieden zowel particulieren als bedrijven een eerlijke prijs voor hun gebruikte Macs. Of hij nu perfect werkt, kapot of beschadigd is, wij kopen hem op om hem een tweede leven te geven. Zo help je niet alleen het milieu, maar verdien je ook nog wat extra geld!

Wij begrijpen dat het verkopen van een relatief nieuwe, oude of beschadigde Mac niet altijd gemakkelijk is. Daarom zorgen wij ervoor dat het proces zo eenvoudig mogelijk is. Je hoeft alleen maar jouw model Mac op te zoeken en alle benodigde gegevens en specificaties nauwkeurig in te vullen – dan krijg je van ons binnen 48 uur een gegarandeerd correcte aankoopprijs voor jouw Apple Mac computer.

Het bedrag dat je voor jouw apparaat krijgt, hangt onder meer af van het model, de specificaties, de condities en de leeftijd van je Mac. Dit betekent dat je precies weet hoeveel geld je kunt verwachten voordat je jezelf vastlegt op een verkoop. Op voorhand open en eerlijk dus. Daar staat GeldvoormijnMac voor!

En dat is nog niet alles – zodra wij met je de aankoopprijs zijn overeengekomen, is de verzending gratis. Binnen 48 uur na ontvangst van jouw Mac maken wij de betaling over op je rekening – je hoeft dus niet lang te wachten voordat je betaald krijgt. Voordat wij het afgesproken bedrag uitkeren doen wij wel altijd een algemene inkoopinspectie. Dit is net als het aanmelden en verzenden van je Mac geheel kosteloos en vrijblijvend. 

GeldvoormijnMac maakt het gemakkelijker dan ooit om je MacBook Air, MacBook Pro, iMac of Mac mini te verkopen zonder gedoe. Ons eenvoudige en ongecompliceerde proces neemt al het giswerk weg dat gepaard gaat met het verkopen van een Mac. Zoek je Mac op, vul de benodigde gegevens in en ontdek hoeveel geld je kunt verdienen met de verkoop van je gebruikte Apple Mac computer.