X
  • Geen Macs in je lijst

Refurbished Mac kopen bij MacRepair

MacRepair verkoopt tegenwoordig refurbished MacBooks en iMacs. Op de pagina refurbished Macs vind je een greep uit het MacRepair assortiment. Er zijn nog veel meer Macs beschikbaar dan op deze pagina te zien zijn. Ben je op zoek naar een bepaald model, of wil je liever eerst advies wat voor jou de beste optie is? Dan kun je contact met MacRepair opnemen voor een passende oplossing.

Wat is het voordeel van een refurbished Mac? Omdat wij steeds meer in een ‘wegwerp’ maatschappij leven bied een refurbished Mac (tweedehands of occasion ook wel genoemd) een kans om een machine een nieuwe lease-of-life te geven. Het is dus een groenere optie dan een nieuwe kopen en het scheelt ook vaak flink in de kosten. Je krijgt op elke refurbished Mac van MacRepair 1 jaar garantie, maar dit is voor € 99,- inclusief BTW uit te breiden naar 2 jaar. Alle refurbished Macs zijn door de techneuten van MacRepair gecontroleerd en technisch in orde bevonden.

Waarom een refurbished Mac kopen bij MacRepair? Omdat MacRepair een technische dienst heeft kun je altijd bij ons binnenlopen zonder afspraak. Mocht er dus ooit een probleem met de door jou gekochte Mac zijn, dan kunnen wij dit ‘in house’ snel en kundig oplossen. Wij hoeven de Mac, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, dus niet eerst op te sturen. Je zit dus nooit lang zonder jouw Mac. Dit geld uiteraard ook voor bij ons gekochte nieuwe Macs.