X
  • Geen Macs in je lijst

Wat doet geldvoormijnMac?

Simpel. Wij kopen werkende, defecte of beschadigde MacBooks Air, MacBook Pro, iMacs en Mac mini’s in, zodat deze Macs weer een tweede leven kunnen krijgen. Beter voor het milieu en goed voor jouw portemonnee.

Ons verhaal

Heb je nog een oude Mac liggen of ben je toe aan een nieuwe en wil jij graag je huidige Mac verkopen? Je kunt natuurlijk gebruik maken van de diverse bekende verkoopsites, maar dan moet je zelf alles regelen inclusief de verkooptransactie met de potentiële koper van de Mac. GeldvoormijnMac heeft een eenvoudigere oplossing voor jou! Zoek je model Mac op en vul de benodigde gegevens en specificaties zo nauwkeurig mogelijk in. Dan geven wij je gegarandeerd binnen 48 uur een correcte inkoopprijs voor jouw Mac. Dit is een marktconforme prijs die gebaseerd is op onder andere het model, de specificaties, de conditie en de leeftijd van jouw Mac. De verzending is gratis inclusief de inkoopinspectie op de technische dienst. En binnen enkele werkdagen heb jij het geld op je rekening staan.

Zo simpel is het om jouw Mac te verkopen!

Ons doel

MacRepair is als reparatiebedrijf voor MacBooks en iMacs uitgegroeid tot een refurbisher op de Nederlandse en Belgische markt. In 2022 hebben wij besloten om met GeldvoormijnMac ons te richten op het inkopen van gebruikte Mac computers. We gebruiken onze jarenlange ervaring om de beste prijzen te bieden voor jouw oude Mac. Zo krijgen de door ons ingekochte Macs een tweede leven en dragen wij samen bij aan het verminderen van de e-waste. De ingekochte Macs controleren wij grondig en zullen deze opknappen tot een refurbished Mac of wij demonteren de Mac volledig om de bruikbare onderdelen te hergebruiken. Hierdoor gaat er zo min mogelijk verloren.

Vertrouwen

Waarom zou je ons vertrouwen? Dat is een goede vraag. Onze ouders hebben ons immers zo opgevoed dat wij niet met vreemden mogen praten, laat staan je oude Mac naar hen verzenden. Wij weten dat vertrouwen bij het verkopen van je Mac erg belangrijk is. Er staan vaak nog persoonlijke gegevens op een Mac en het apparaat heeft natuurlijk een bepaalde waarde. Daarom hebben wij ons best gedaan om zoveel mogelijk vragen op de website van GeldvoormijnMac te beantwoorden en onze dienstverlening zo open mogelijk uit te leggen. Maar wees niet verlegen om contact op te nemen als iets niet duidelijk is of wanneer je een vraag hebt waarop je geen antwoord kon vinden. Wij helpen je uiteraard graag verder.

Het GeldvoormijnMac team

Bedrijfsgegevens

GeldvoormijnMac is onderdeel van Mac Repair & Project BV | MacRepair.nl.

Lindengracht 193
1015 KE Amsterdam

info@geldvoormijnmac.nl

KvK-nummer: 62985809
BTW-nummer: 855041341B01
IBAN: NL87 INGB 0685 1058 65