X
  • Geen Macs in je lijst

Hoe werkt het?

Het verkopen van je oude MacBook Air, MacBook Pro, iMac of Mac mini is makkelijker dan je denkt. Selecteer simpelweg jouw model Mac en vul de benodigde gegevens in. Dan geven wij je gegarandeerd binnen 48 uur een marktconforme prijs voor jouw (defecte) Mac.

STAP 1 - Zoek je model Mac

Je Mac verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Ga naar de pagina 'Verkoop je Mac' en selecteer het model Mac die je wilt verkopen. Kun jij je model MacBook Air, MacBook Pro, iMac of Mac mini niet vinden? Dan is het model helaas te oud voor ons om nog in te kopen. GeldvoormijnMac koopt geen iPhones, iPods of iPads in, enkel Apple Mac computers.

STAP 2 - Vul de benodigde gegevens in

Zodra jij je model Mac hebt gevonden kun je alle gegevens invullen die wij van jouw (defecte) Mac nodig hebben. Beantwoord de vragen zo volledig en nauwkeurig mogelijk. Indien je nog bijbehorende accessoires bij de Mac hebt kun je dit ook aangeven. Lukt het niet om alle gegevens terug te vinden? Neem dan gerust contact met ons op voor assistentie van een medewerker.

STAP 3 - Inkoopverzoek indienen

Wanneer je alle gegevens over je Mac hebt ingevuld kun je het inkoopverzoek indienen. Klik onderaan de vragen op de blauwe knop 'Verkoop je Mac'. Uiteraard is dit geheel kosteloos en vrijblijvend. Vul je naam en e-mailadres in en binnen 48 uur ontvang je per e-mail een marktconform bod voor jouw oude Mac. In deze e-mail kun je het bod accepteren of weigeren.

STAP 4 - Mac verkoopklaar maken

Als je akkoord gaat met ons inkoopbod voor jouw Mac, dan vind je op de pagina 'Mac verkoopbaar maken' eenvoudige stappen om je Mac te wissen en terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Lukt het je niet om de Mac te wissen? Geen probleem, dan doen wij het graag voor je als service van GeldvoormijnMac. Waarschijnlijk hebben wij dan wel je wachtwoord nodig.

STAP 5 - Inpakken en verzenden

Zodra jouw Mac verkoopklaar is kun je de Mac gaan inpakken en verzenden. Het verzendproces is eenvoudig! GeldvoormijnMac geeft je op de pagina 'Verzendinstructies' graag tips over hoe je je Mac het best kunt verpakken en verzenden. Per e-mail ontvang je een gratis DHL verzendlabel om jouw Mac te verzenden.

STAP 6 - Inkoopinspectie

Voordat wij het afgesproken bedrag uitkeren doen wij altijd eerst een algemene inkoopinspectie. Dit is net als het aanmelden en verzenden van je Mac geheel kosteloos en vrijblijvend. Als de ingevulde gegevens overeenkomen met de resultaten van de inkoopinspectie, dan gaan wij direct het geld naar je overmaken. Indien je Mac niet aan de ingevulde omschrijving voldoet nemen wij per e-mail contact met je op met een aangepast bod.

STAP 7 - Geld ontvangen

Als de inkoopinspectie op de technische dienst van GeldvoormijnMac succesvol is afgerond ontvang je binnen enkele werkdagen het geld op het door jou opgegeven rekeningnummer. Zo makkelijk gaat het verkopen van je Apple Mac.